Autors de BMC Edicions van signar els seus llibres

A la Plaça de la Bella Dorita

Autors de BMC Edicions van signar els seus llibres

 

Com cada any l’Associació cultural La Bibliomusicineteca va participar a la festa de Sant Jordi amb estands a la plaça del Molino. Les autores i autors de la BMC Edicions van estar signant llibres des de les 9 del matí, amb ànim festiu i feliços de sumar-se al rècord de vendes de Barcelona, ​​van conviure amb les lectores i lectors:

Sonia García García, Kel Kamoezze,Reyna Ponce Chaderton, Cagnoli García, Sergio Dantí, Vanessa de los Ríos, Belén Rojas Guardia, Alfredo Sainz Blanco, Laura Freijo Justo y Aída Jiménez.

Segueix les novetats a les nostres xarxes socials!

En la plaza de Bella Dorita

Autores de BMC Edicions firmaron sus libros 

 

Como cada año la Asociación cultural La Bibliomusicineteca participó en la fiesta de Sant Jordi con stands en la plaza del Molino. Las autoras y autores de la BMC Edicions estuvieron firmando libros desde las 9 de la mañana, con ánimo festivo y felices de sumarse al récord de ventas de Barcelona, convivieron con las lectoras y lectores: Sonia García García, Kel Kamoezze, Reyna Ponce Chaderton, Cagnoli García, Sergio Dantí, Vanessa de los Ríos, Belén Rojas Guardia, Alfredo Sainz Blanco, Laura Freijo Justo y Aída Jiménez.

 

¡Sigue las novedades en nuestras redes sociales!