A la Creu Coberta

A la Creu Coberta

Autors de BMC Edicions participen a la Fira de Sant Jordi de Creu Coberta

 

El passat dissabte 20 de Maig en el marc de les festivitats de Sant Jordi va iniciar la Fira de Sant Jordi de Creu Coberta amb unes 200 parades de diferents comerços i dos escenaris on van tenir lloc diverses activitats artístiques. BMC Edicions vam tenir l’honor de ser convidades a participar d’aquest esdeveniment on la directora Sonia García García va entrevistar algunes de les autores i autors d’aquesta editorial.

 

Entre els autors convidats van estar Alfredo Sainz Blanco presentant la seva novel·la «La última cena«, Sergio Dantí Mira que va presentar els seus llibres “El hombre que decidió volverse inteligente” i “El Jardín de las delicias”, Iliana Garcimarrero en representació del seu pare Magno Garcimarrero va presentar “La risa de barro” i “Revelaciones de Judas Thomas”, Aída Jiménez presentant “De puertas, espejos y criaturas voladoras” i Vanesa de los Ríos qui ens va parlar del seu llibre “Los vidrios Rotos”. Sonia García García va parlar també dels seus llibres “Sueños con serpientes” i el més recent “Diosas” mentre era entrevistada per Albert Torras Corbella.

 

 

Segueix les novetats a les nostres xarxes socials!

En la Creu Coberta

Autores de BMC Edicions participan el la Fira de Sant Jordi de Creu Coberta 

 

El pasado sábado 20 de Mayo en el marco de las festividades de Sant Jordi dio inicio la Fira de Sant Jordi de Creu Coberta con unas 200 paradas de distintos comercios y dos escenarios donde tuvieron lugar diversas actividades artísticas. BMC Edicions tuvimos el honor de ser invitadas a participar de este evento donde la directora Sonia García García entrevistó a algunas de las autoras y autores de dicha editorial.

 

Entre los autores invitados estuvieron Alfredo Sainz Blanco presentando su novela «La última cena«, Sergio Dantí Mira que presentó sus libros “El hombre que decidió volverse inteligente” y “El Jardín de las delicias”, Iliana Garcimarrero en representación de su padre Magno Garcimarrero presentó “La risa de barro” y “ Revelaciones de Judas Thomas”, Aída Jiménez presentando “De puertas, espejos y criaturas voladoras” y Vanesa de los Ríos quien nos habló de su libro “Los vidrios Rotos”. Sonia García García habló también de sus libros “Sueños con serpientes” y el más reciente “Diosas” mientras era entrevistada por Albert Torras Corbella

 

 

¡Sigue las novedades en nuestras redes sociales!