BMC Edicions presenta llibre de Sergio Dantí a La Temeraria

Sergio Dantí a La Temeraria

BiblioMusiCineteca Edicions presentó el passat 12 de abril, el llibre Las increíbles historias del Jardín de las Delicias, de Sergio Dantí Mira. Es tracta de relats basats en les suggerents imatges del Tríptic més visitat al Museu del Prado. L’autor va estar acompanyat de la directora de l’editorial Sonia García i del activista cultural i reconegut fotògraf i escriptor David Millán. Va ser un acte entranyable, exitós I ple de bones vibracions. 

 

Els 14 relats del nostre autor destaquen per fragments de les imatges del meravellós pintor, pel colorit i l’aire surrealista que desprenen i en què l’escriptor, compositor i cantant, s’ha inspirat per crear les seves històries, filant-les d’acord amb l’estil bosquià, amb la seva investigació, creativitat i coneixement.

 

L’escriptor i cantautor Sergio Dantí construeix un relat sobre alguns dels personatges o escenes del Jardí de les Delícies, del pintor Hieronymus Bosch, trobant racons sorprenents a moltes de les intrigues o dubtes que ens planteja aquest tríptic, el segon més visitat del Museu del Prat després de Las Meninas.

 

Reserva el teu exemplar amb temps, que, per a Sant Jordi, potser ja no en queden exemplars. El llibre es ven a la web de www.bmcedicions.com i directament a la llibreria de l’Associació Cultural BiblioMusiCineteca (Vila i Vilà, 76).

 

 

Segueix les novetats a les nostres xarxes socials!

 

Sergio Dantí en La Temeraria

BiblioMusiCineteca Edicions presentó el pasado 12 de abril, el libro Las increíbles historias del Jardín de las Delicias, de Sergio Dantí Mira. Se trata de relatos basados ​​en las sugerentes imágenes del Tríptico más visitado en el Museo del Prado. El autor estuvo acompañado de la directora de la editorial Sonia García y del activista cultural y reconocido fotógrafo y escritor David Millán. Fue un acto entrañable, exitoso y lleno de buenas vibraciones.

 

Los 14 relatos de nuestro autor destacan fragmentos de las imágenes del maravilloso pintor, por el colorido y el aire surrealista que desprenden y en el que el escritor, compositor y cantante, se ha inspirado para crear sus historias, hilándolas  acorde con el estilo bosquiano, con su investigación, creatividad y conocimiento.

 

El escritor y cantautor Sergio Dantí construye un relato sobre algunos de los personajes o escenas del Jardín de las Delicias, del pintor Hieronymus Bosch, encontrando rincones sorprendentes en muchas de las intrigas o dudas que nos plantea este tríptico, el segundo más visitado del Museo del Prado después de Las Meninas.

 

Reserva tu ejemplar con tiempo, que, para Sant Jordi, puede que ya no queden ejemplares. El libro se vende en la web de www.bmcedicions.com y directamente en la librería de la Asociación Cultural BiblioMusiCineteca (Vila y Vilà, 76).

 

¡Sigue las novedades en nuestras redes sociales!