Los vidrios rotos

Los vidrios rotos de Vanesa De Los Rios

La protagonista d’aquesta història, tan real i esglaiadora quotidiana ens impacta com una envestida al pit, ens recorda una bella figura de vidre –com aquelles de Murano o les del zoològic de Tennessee Williams– diàfana i delicada, que ha estat llançada al solc una i una altra i una altra. I una vegada i una altra i una altra, ella mateixa s’ha sotmès als rigors d’una pressió i temperatura infinits, per reordenar les seves molècules i tornar a cristal·litzar, sempre en diferents formes. Libèl·lula, sirena, gavina.

Cada cop, una nova oportunitat, una nova clarejar, un tornar a intentar, amb una demostració de resiliència que no som capaços d’imaginar.

 

És la història duna heroïna amb totes les lletres. Una capaç de canviar allò que sembla impossible: la seva pròpia vida.

 

 

Vanessa De los Ríos, millor coneguda en xarxes socials com Vanessafromtherivers, és una artista multidisciplinària. Recorda que va començar a ratllar els primers gargots ia somiar ser escriptora des que té ús de raó.

La seva curiositat obsecada pseudo gatuna l’ha portat a estudiar coses tan diferents com Estudis Internacionals, Comerç Exterior, pedagogia, alemany, francès, desenvolupament personal i lideratge. Ha rebut cursos d’oratòria, escriptura, ioga, pilates, programació neurolingüística i mindfulnes entre Caracas, Cuba i Barcelona.
Segueix les novetats a les nostres xarxes socials!

La protagonista de esta historia, tan real y sobrecogedoramente cotidiana nos impacta como una embestida en el pecho, nos recuerda a una hermosa figura de cristal –como aquellas de Murano o las del zoológico de Tennessee Williams– diáfana y delicada, que ha sido arrojada al suelo una y otra y otra vez. Y una y otra y otra vez, ella misma se ha sometido a los rigores de una presión y temperatura infinitos, para reordenar sus moléculas y cristalizar de nuevo, siempre en distintas formas.

Libélula, sirena, gaviota. Cada vez, una nueva oportunidad, un nuevo amanecer, un volver a intentar, con un demostración de resiliencia que no somos capaces de imaginar.

Es la historia de una heroína con todas las letras. Una capaz de cambiar lo que parece imposible: su propia vida.

 

Vanessa De los Ríos, mejor conocida en redes sociales como Vanessafromtherivers, es una artista multidisciplinaria. Recuerda que empezó a rayar sus primeros garabatos y a soñar con ser escritora desde que tiene uso de razón.

Su obcecada curiosidad pseudo gatuna la ha llevado a estudiar cosas tan distintas como Estudios Internacionales, Comercio Exterior, pedagogía, alemán, francés, desarrollo personal y liderazgo. Ha recibido cursos de oratoria, escritura, yoga, pilates, programación neurolingüística y mindfulness entre Caracas, Cuba y Barcelona.

 

¡Sigue las novedades en nuestras redes sociales!